Bemutatkozás

Az Icopal Kft. 2000. októberétől áll partnerei szolgálatában az Icopal Group tagjaként, mint a cégcsoport gyárainak magyarországi képviselete. Az 1990-ben alapított Villas Hungária Kft. 2012. január elsejei beolvadását követően Magyarország piacvezető bitumenes lemez gyártójaként kiváló minőségű szigetelőanyagokat és a szakszerű beépítéshez szükséges magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosít a vevők számára.  A cégünk által forgalmazott termékek között egyaránt megtalálhatóak a zalaegerszegi gyárban előállított hagyományosan jó minőségű bitumenes lemezek és az Icopal Group-hoz tartozó külföldi márkák szigetelő- és tetőfedő anyagai, a termékrendszerekhez tartozó szigetelési segédanyagok, kellősítők, továbbá PVC termékek, kéményrendszerek, tetőfelülvilágítók, füstelvezető rendszerek és építési fóliák.

Magyarországi értékesítési irodáink  Budaörsön és Zalaegerszegen találhatóak. Termékeinket a kereskedő partnereink részére a zalaegerszegi gyárunkból, vagy a gyáli raktárunkból történő kiszállítással tudjuk biztosítani, értékesítésüket és beépítésüket országos szaktanácsadói hálózattal segítjük.

Az Icopal Kft. zalaegerszegi üzeme -hasonlóan az Icopal Group többi egységéhez,- az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet. Az Icopal Group tagjai folyamatosan fejlesztik az általuk gyártott és értékesítésre kínált termékeket, szem előtt tartva a kiváló minőséget és a gazdaságos felhasználást, valamint a környezetvédelmi szempontokat is.

Bízunk benne, hogy munkánkkal, erőfeszítéseinkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a partnereink által vásárolt és kivitelezett szigetelések, és egyéb épületszerkezetek megbízhatóak és tartósak legyenek!

Keressenek minket bizalommal!